Hotel Kupolen


boka hotell i BorlängeHotel Kupolen är ett budgethotell eller pensionat som ligger i Kupolens köpcentrum, som är Borlänges största shoppingcenter. Hotel Kupolen erbjuder ett centralt och prisvärt boende för alla resenärer.

Fint boende för prismedvetna resenärer

hotell borlängeHotellet har 33 rum och varje rum har eget badrum och TV. Det finns ett gemensamt kök med full utrustning där man kan tillaga sin mat ifall man inte vill äta alla sina måltider ute på restaurang. Frukost ingår i rumspriset. Dessutom har samtliga rum trådlöst internet. Hela hotellet är rökfritt. Det ingår fri parkering. Hotel Kupolen är inget utpräglat konferenshotell och därmed saknas också lokaler för möten och konferenser. Däremot är det ju inget som hindrar att man bokar boende på Hotel Kupolen och konferenslokaler på någon av stadens konferensanläggningar.

Stort utbud av butiker och restauranger runt hörnet

Hotel Kupolen ligger centralt i Borlänge. Det är 450 meter till centralstationen, så kommunikationerna är goda. Inom några minuters bilresa finns äventyrsbadet Aqua Nova. I närheten finns också skidanläggningen Romme Alpin och Romme Travbana. Eftersom hotellet ligger i Borlänges största köpcenter så innebär det att man har otroligt nära till butiker och restauranger.

Klicka här för att se mer hotell i Borlänge.