First Hotel Brage


boka hotell i BorlängeFirst Hotel Brage är ett prisvärt hotell som ligger med endast fem minuters gångavstånd från Borlänges centralstation. Eftersom hotellet ligger centralt i Borlänge finns ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker på gångavstånd.

Rum i flera prisnivåer

hotell borlängeHotellet är trestjärnigt och har 92 rum. Det finns tre olika standarder och prisnivåer på rummen. Rummen är genomgående moderna och har såväl trägolv som trämöbler. Alla rum har kabelteve och självklart finns trådlöst internet i alla rum. Det finns en relaxavdelning på hotellets femte våning, med bastu och en fin utsikt över hela staden.

Stans bästa nattklubb

First Hotel Brage har två restauranger och barer. På hotellets restaurang Stationsgatan 1 serveras Medelhavsinspirerande rätter och där finns även en bar. På hotellets egen nattklubb som heter Bolanche kan man njuta av liveunderhållning på helgkvällarna. Bolanche räknas som Borlänges bästa nattklubb och den brukar vara välbesökt.

Bra konferensmöjligheter

På hotellet finns goda konferensmöjligheter. Det finns lokaler som rymmer upp till 50 deltagare. Konferensrummen ligger på hotellets översta våning och det innebär att man som konferensgäst både får avskildhet och en underbar utsikt.

Klicka här för att se mer hotell i Borlänge.